Festival van de architectuur

Philippe SAMYN and PARTNERS architects & engineers, LEAD Studio Valle Progettazioni architects, Buro Happold Limited engineers (foto: Quentin Olbrechts)

Geannuleerd: Samyn and Partners (D/a)

Zien → Ukkel

Samyn and Partners
Lezing door Phillipe Samyn

Philippe SAMYN and PARTNER (SAMYN en VENNOTEN) bvba, opgericht in 1980, is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid waarvan alle sociale aandelen in het bezit zijn van haar vennoten. Zij is samen met haar dochtermaatschappijen FTI (opgericht in 1985), DAE (opgericht in 1994) en AirSR (opgericht in 2003) actief in alle takken van de architectuur en de ingenieurswetenschappen met betrekking tot gebouwen.

De architecturale en ingenieursbenadering is een vraagstelling en kan samengevat worden in één woord: “WAAROM ?”. Dit wil zeggen dat zij de methodologie als voornaamste rijkdom beschouwt, waarmee elk programma met een vernieuwde aanpak wordt benaderd en door de klant en de “genius loci” geïnspireerd wordt. De projecten worden regelmatig gepubliceerd in de internationale professionele pers en gefilmd (1292 publicaties en 158 films op 2017-06-16).

Tijdens de Dag van de architectuur geeft Philippe Samyn een lezing over het bureau en zijn werkwijze. De lezing gaat door om 14u30 in het bureau, waarvan de kantoren op het gelijkvloers toegankelijk zijn op dat moment. 

De lezing is gratis toegankelijk maar inschrijven is verplicht. Schrijf je in voor de lezing via sai@samynandpartners.be.

Meer info:
Samyn and partners

Routebeschrijving

Locatie

Waterloosesteenweg 1537
1180 Ukkel

Routebeschrijving

Van

14:15u Geannuleerd

Tot

15:30u

Duur

1 uur